Tramadol Online Uk Reviews Tramadol Legal To Buy Online Can You Purchase Tramadol Online Tramadol Mexico Buy Buying Tramadol Online Legal
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Nieuws » Goedkoop naar Praag en Dresden met de TUI City Express

Goedkoop naar Praag en Dresden met de TUI City Express

TUI biedt vakantiegangers de mogelijkheid om duurzaam (en betaalbaar!) met de trein op stedentrip te gaan naar Praag en Dresden.

De TUI City Express, die al eerder werd ingezet voor stedentrips naar andere bestemmingen, zal nu rechtstreeks vanuit Nederland naar deze twee steden rijden.

Er is een groeiende belangstelling voor stedentrips naar Praag en Dresden en blijft het aanbieden van alternatieve, duurzamere vervoersvormen een belangrijk aandachtspunt voor TUI.

De treinreis duurt ongeveer 12 uur en biedt verschillende klassen aan, waaronder economy, premium en comfort. De trein stopt onderweg niet en er zijn uitsluitend zitplaatsen die ’s avonds worden omgebouwd tot ligplaatsen.

Reizigers hebben drie volle dagen om de stad te verkennen en kunnen zoveel bagage meenemen als ze zelf kunnen dragen. De stedentrips naar Praag en Dresden zijn nu al te boeken op de website van TUI. Een aanrader dus.

Reis Expert

Voeg je commentaar toe

Translate »