Buying Tramadol In Canada Tramadol Hcl Online Tramadol 50Mg To Buy Tramadol Online Cash On Delivery Buy Cheap Tramadol Online Uk
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Nieuws » Een maand lang onbeperkt door Duitsland reizen. Voor maar euro 49 per persoon

Een maand lang onbeperkt door Duitsland reizen. Voor maar euro 49 per persoon

Duitsland heeft eerder al geëxperimenteerd met treintickets tegen extreem lage prijzen. Dat bleek toen een groot succes. Nu heeft ons buurland langdurig een voordelig abonnementssysteem. Reizigers kunnen voor slechts 49 euro per maand onbeperkt gebruikmaken van het regionale en lokale openbaar vervoer. Dit nieuws is ook goed voor Nederlanders die graag een uitstapje willen maken.

Voor het maandelijks bedrag van 49 euro krijg je toegang tot al het openbaar vervoer in heel Duitsland. Dit met uitzondering van de eerste klas en hogesnelheidslijnen zoals DB Fernverkehr en FlixTrain. Dit abonnement is beschikbaar voor iedereen en kan maandelijks worden opgezegd.

Het is echter belangrijk op te merken dat je met dit ticket bijvoorbeeld niet rechtstreeks vanuit Nederland naar Berlijn kunt reizen. Het abonnement kan online worden gekocht of bij een van de vervoerskantoren in Duitsland zelf.

Klik hier om het abonnement aan te schaffen.

Reis Expert

Voeg je commentaar toe

Translate »