Tramadol Buy Uk Cheapest Tramadol Buy Cheap Tramadol With Mastercard Tramadol 50Mg Buy Online Uk Online Tramadol Store edf8329we
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Nederland » Tips voor goedkope uitjes in Zuid-Holland

Tips voor goedkope uitjes in Zuid-Holland

PLAN HIER JE (VAKANTIE) REIS 

Zuid-Holland is een provincie met een rijke geschiedenis, prachtige natuur en bruisende steden. Er zijn tal van leuke en betaalbare uitjes te vinden voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. In dit artikel geven we je tips voor goedkope uitjes in Zuid-Holland, zodat je optimaal kunt genieten van deze veelzijdige provincie zonder een fortuin uit te geven.

Goedkope uitjes voor gezinnen met kinderen

Er zijn veel leuke en betaalbare activiteiten in Zuid-Holland die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Hieronder vind je enkele suggesties.

1. Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is een leuk en educatief uitje voor het hele gezin. Kinderen kunnen hier kennis maken met het boerenleven, dieren aaien, spelen in de speeltuin en genieten van diverse shows en activiteiten. De entreeprijs ligt rond de €15 per persoon en kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Avonturenboerderij Molenwaard is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

2. Plaswijckpark

Plaswijckpark is een veelzijdig familiepark in Rotterdam met een dierentuin, speeltuin en diverse attracties. Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt een hele dag vermaak. De entreeprijs ligt rond de €13 per persoon en kinderen tot 1 jaar zijn gratis. Plaswijckpark is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus en metro).

3. Het Archeon

Het Archeon in Alphen aan den Rijn is een openluchtmuseum waar je een reis door de tijd maakt. Kinderen kunnen hier kennismaken met de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen door middel van interactieve activiteiten en shows. De entreeprijs ligt rond de €20 per persoon en kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Het Archeon is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus).

Goedkope uitjes voor volwassenen

Ook voor volwassenen zijn er genoeg betaalbare uitjes te vinden in Zuid-Holland. Hieronder enkele suggesties.

1. Wandelen in de Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch is een prachtig natuurgebied in Zuid-Holland waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de flora en fauna. Er zijn diverse wandelroutes uitgestippeld, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan de Biesbosch is gratis, maar voor sommige activiteiten of rondvaarten wordt een kleine vergoeding gevraagd. De Biesbosch is goed bereikbaar met de auto en er zijn diverse parkeerplaatsen in de omgeving.

2. Bezoek aan Delft

Delft is een historische stad met prachtige grachten, oude kerken en gezellige terrasjes. Een bezoek aan Delft hoeft niet duur te zijn; je kunt er heerlijk rondwandelen en genieten van de sfeer. Voor een kleine vergoeding kun je bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk beklimmen voor een prachtig uitzicht over de stad. Delft is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (trein en bus).

3. Fietsen door de duinen

De duinen van Zuid-Holland zijn een prachtig gebied om te fietsen. Je kunt er genieten van de natuur, de zee en de gezellige kustplaatsen. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Een fiets huren kost meestal rond de €10 per dag. De duinen zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus).

Goedkope uitjes voor zowel gezinnen als volwassenen

Er zijn ook diverse uitjes in Zuid-Holland die geschikt zijn voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. Hieronder enkele suggesties.

1. Madurodam

Madurodam in Den Haag is een miniatuurpark waar je Nederland in het klein kunt ontdekken. Het park is leuk voor jong en oud en biedt een leuke en educatieve dag uit. De entreeprijs ligt rond de €20 per persoon en kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Madurodam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (tram).

2. Kinderdijk

Kinderdijk is een UNESCO Werelderfgoed en een prachtig gebied met 19 historische windmolens. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen en genieten van het typisch Nederlandse landschap. Een bezoek aan Kinderdijk is gratis, maar voor een rondvaart of bezoek aan een molen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Kinderdijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus).

3. Scheveningen

Scheveningen is een populaire badplaats in Zuid-Holland met een breed zandstrand, gezellige boulevard en diverse attracties zoals SEA LIFE en het reuzenrad. Een dagje Scheveningen hoeft niet duur te zijn; je kunt er heerlijk wandelen, zonnen en genieten van de sfeer. Scheveningen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (tram en bus).

Conclusie

Zuid-Holland biedt tal van leuke en betaalbare uitjes voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. Of je nu houdt van natuur, cultuur of attracties, er is voor ieder wat wils. Met deze tips kun je optimaal genieten van deze veelzijdige provincie zonder een fortuin uit te geven.

Goedkoop vliegen

Voeg je commentaar toe

Translate »