Tramadol Online Usa Buy Cheap Tramadol Cod Ordering Tramadol Online Cod Tramadol Canada Online Tramadol 200Mg Online Coupon Code For Tramadol Online
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Nederland » Goedkope hotels in Nederland

Goedkope hotels in Nederland

PLAN HIER JE (VAKANTIE) REIS 

Nederland heeft veel te bieden op het gebied van betaalbare uitjes en accommodaties. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop hotel voor een weekendje weg met het gezin, of een voordelige accommodatie voor een romantisch uitje met z’n tweeën, er zijn genoeg opties te vinden. In dit artikel bespreken we enkele leuke en betaalbare uitjes in Nederland, zowel voor gezinnen met kinderen als voor stellen zonder kinderen. Daarnaast geven we tips over hoe je deze uitjes kunt bereiken met de auto of het openbaar vervoer en wat ze ongeveer kosten.

Goedkope hotels in Nederland: waar te beginnen?

Er zijn verschillende goedkope hotels in Nederland waar je kunt verblijven. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Easyhotel: Easyhotel heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ze bieden betaalbare kamers met basisvoorzieningen.
  2. ibis Budget: ibis Budget is een keten van budgethotels met vestigingen in verschillende steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Ze staan bekend om hun betaalbare prijzen en eenvoudige, maar comfortabele kamers.
  3. Stayokay: Stayokay is een hostelketen met meerdere locaties in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ze bieden betaalbare accommodatie in slaapzalen of privékamers.
  4. Bastion Hotel: Bastion Hotel heeft verschillende vestigingen door heel Nederland, voornamelijk in steden en langs snelwegen. Ze bieden betaalbare kamers met comfortabele voorzieningen.
  5. Fletcher Hotels: Fletcher Hotels heeft een breed scala aan hotels in Nederland, van stadscentra tot landelijke gebieden. Ze bieden regelmatig speciale aanbiedingen en arrangementen voor betaalbare overnachtingen.
  6. Campanile Hotels: Campanile Hotels is een keten van budgethotels met vestigingen in verschillende delen van Nederland. Ze staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en handige locaties.

Leuke en betaalbare uitjes met kinderen

Er zijn veel leuke en betaalbare uitjes in Nederland die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Hieronder bespreken we enkele voorbeelden.

1. Bezoek een dierentuin

Nederland heeft verschillende dierentuinen die leuk zijn voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan Artis in Amsterdam, Blijdorp in Rotterdam of Burgers’ Zoo in Arnhem. De entreeprijzen variëren per dierentuin, maar liggen meestal rond de €20 per persoon. Kinderen tot 3 jaar zijn vaak gratis. Dierentuinen zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

2. Ontdek een pretpark

Pretparken zijn altijd een succes bij kinderen. In Nederland zijn er verschillende pretparken te vinden, zoals de Efteling, Walibi Holland en Duinrell. De entreeprijzen variëren per pretpark, maar liggen meestal tussen de €30 en €40 per persoon. Kinderen tot 3 jaar zijn vaak gratis. Pretparken zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

3. Ga naar een speelparadijs

Indoor speelparadijzen zijn ideaal voor een dagje uit met kinderen, vooral als het weer wat minder is. Voorbeelden van speelparadijzen zijn Monkey Town, Ballorig en Chimpie Champ. De entreeprijzen liggen meestal rond de €8 per kind, terwijl volwassenen vaak gratis naar binnen mogen. Speelparadijzen zijn goed bereikbaar met de auto en soms ook met het openbaar vervoer.

Leuke en betaalbare uitjes zonder kinderen

Ook voor stellen zonder kinderen zijn er genoeg leuke en betaalbare uitjes in Nederland te vinden. Hieronder bespreken we enkele voorbeelden.

1. Bezoek een museum

Nederland heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en dit is terug te zien in de vele musea die ons land rijk is. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum in Amsterdam, het Van Gogh Museum of het Mauritshuis in Den Haag. De entreeprijzen variëren per museum, maar liggen meestal tussen de €15 en €20 per persoon. Veel musea zijn gratis toegankelijk met een Museumkaart. Musea zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

2. Maak een stadswandeling

Een stadswandeling is een leuke en goedkope manier om een stad te ontdekken. In veel steden zijn er gratis stadswandelingen beschikbaar, die je kunt volgen met behulp van een app of een papieren routebeschrijving. Voorbeelden van steden met mooie stadswandelingen zijn Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Groningen. Stadswandelingen zijn goed te combineren met een bezoek aan een museum, een terrasje of een gezellige lunch.

3. Ga naar een wijn- of bierproeverij

Ben je een liefhebber van wijn of bier? Dan is een wijn- of bierproeverij een leuk en betaalbaar uitje. In Nederland zijn er verschillende wijngaarden en brouwerijen te vinden waar je een rondleiding en proeverij kunt doen. De kosten hiervoor variëren, maar liggen meestal rond de €15 per persoon. Wijn- en bierproeverijen zijn goed bereikbaar met de auto en soms ook met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid van uitjes met de auto en het openbaar vervoer

De meeste uitjes in Nederland zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto gaat, houd dan rekening met parkeerkosten, vooral in de grote steden. Met het openbaar vervoer kun je gebruikmaken van de trein, bus, tram of metro. Plan je reis vooraf met behulp van een reisplanner, zoals 9292.nl of de NS-app. Houd er rekening mee dat het openbaar vervoer in Nederland relatief duur kan zijn, vooral als je met meerdere personen reist. Overweeg daarom om een NS-dagkaart of een OV-chipkaart met korting aan te schaffen.

Conclusie

Er zijn genoeg leuke en betaalbare uitjes in Nederland te vinden, zowel voor gezinnen met kinderen als voor stellen zonder kinderen. Door goed te zoeken naar goedkope hotels en de kosten van uitjes en vervoer in de gaten te houden, kun je een voordelig weekendje weg of dagje uit plannen. Veel plezier!

Goedkoop vliegen

Voeg je commentaar toe

Translate »