Tramadol Rx Purchase Tramadol Legal To Order Online Cheapest Tramadol Uk Order Tramadol Cod Overnight Delivery
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Nederland » Goedkope bungalowparken in Nederland

Goedkope bungalowparken in Nederland

PLAN HIER JE (VAKANTIE) REIS 

Nederland heeft een groot aanbod aan bungalowparken, waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie zonder al te veel geld uit te geven. In dit artikel bespreken we enkele goedkope bungalowparken in Nederland en de leuke, betaalbare uitjes die je in de omgeving kunt ondernemen. We maken onderscheid tussen uitjes die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen en uitjes die je beter zonder kinderen kunt doen. Daarnaast geven we informatie over de bereikbaarheid van de uitjes met de auto en het openbaar vervoer, en de geschatte kosten.

Goedkope bungalowparken in Nederland: een selectie

Er zijn tal van goedkope bungalowparken in Nederland waar je kunt verblijven. Enkele voorbeelden zijn:

 • Hogenboom Vakantieparken
 • Roompot Vakantieparken
 • Center Parcs
 • Land van Bartje
 • De Leistert

Deze bungalowparken bieden betaalbare accommodaties en faciliteiten voor een ontspannen vakantie. Ze zijn gelegen in verschillende delen van Nederland, waardoor je altijd een park kunt vinden dat aansluit bij jouw wensen en interesses.

Leuke uitjes in de omgeving van goedkope bungalowparken

In de omgeving van de goedkope bungalowparken zijn er tal van leuke uitjes te ondernemen. We bespreken enkele betaalbare uitjes die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen en uitjes die je beter zonder kinderen kunt doen.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

Er zijn veel leuke uitjes te ondernemen met kinderen in de omgeving van goedkope bungalowparken. Enkele voorbeelden zijn:

 • Bezoek een dierentuin, zoals DierenPark Amersfoort, Burgers’ Zoo in Arnhem of GaiaZOO in Kerkrade. De kosten voor een dagje dierentuin variëren tussen de €15 en €25 per persoon. De meeste dierentuinen zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 • Ga naar een attractiepark, zoals de Efteling, Walibi Holland of Toverland. De kosten voor een dagje attractiepark liggen tussen de €25 en €40 per persoon. Attractieparken zijn over het algemeen goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 • Bezoek een speelpark, zoals Speelpark Oud Valkeveen, Linnaeushof of Drouwenerzand. De kosten voor een dagje speelpark variëren tussen de €10 en €20 per persoon. Speelparken zijn meestal goed bereikbaar met de auto en soms met het openbaar vervoer.
 • Ontdek de natuur in een van de vele natuurgebieden, zoals de Hoge Veluwe, de Biesbosch of de Oostvaardersplassen. De kosten voor een dagje natuur zijn vaak gratis of zeer laag. Natuurgebieden zijn meestal goed bereikbaar met de auto en soms met het openbaar vervoer.

Uitjes zonder kinderen

Ook zonder kinderen zijn er tal van leuke uitjes te ondernemen in de omgeving van goedkope bungalowparken. Enkele voorbeelden zijn:

 • Bezoek een museum, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam, het Kröller-Müller Museum op de Hoge Veluwe of het Groninger Museum in Groningen. De kosten voor een dagje museum variëren tussen de €10 en €20 per persoon. Musea zijn over het algemeen goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 • Ontdek een historische stad, zoals Utrecht, Maastricht of Leiden. De kosten voor een dagje stad zijn afhankelijk van wat je wilt doen, maar er zijn vaak gratis of goedkope activiteiten te ondernemen. Steden zijn meestal goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 • Maak een wandel- of fietstocht door de natuur, bijvoorbeeld in de duinen, op de Veluwe of in het Limburgse heuvelland. De kosten voor een dagje wandelen of fietsen zijn vaak gratis of zeer laag. Natuurgebieden zijn meestal goed bereikbaar met de auto en soms met het openbaar vervoer.
 • Bezoek een wellnesscentrum, zoals Thermae 2000 in Valkenburg, de Veluwse Bron in Emst of de Zwaluwhoeve in Hierden. De kosten voor een dagje wellness variëren tussen de €20 en €40 per persoon. Wellnesscentra zijn over het algemeen goed bereikbaar met de auto en soms met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid van uitjes met de auto en het openbaar vervoer

De meeste uitjes die we in dit artikel bespreken, zijn goed bereikbaar met de auto. Vaak is er voldoende parkeergelegenheid bij de locatie zelf of in de directe omgeving. Houd er wel rekening mee dat je soms moet betalen voor parkeren.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer varieert per uitje. Over het algemeen zijn attractieparken, dierentuinen, musea en steden goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor natuurgebieden, speelparken en wellnesscentra is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer soms wat minder goed. Het is aan te raden om vooraf de reis te plannen met behulp van een reisplanner, zoals 9292.nl.

Conclusie

Er zijn tal van goedkope bungalowparken in Nederland waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie zonder al te veel geld uit te geven. In de omgeving van deze bungalowparken zijn er veel leuke, betaalbare uitjes te ondernemen, zowel voor gezinnen met kinderen als voor mensen zonder kinderen. De meeste uitjes zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. We hopen dat dit artikel je helpt bij het plannen van een betaalbare vakantie in Nederland!

Goedkoop vliegen

Voeg je commentaar toe

Translate »