Buying Tramadol In Australia Purchase Tramadol With Mastercard Order Tramadol 180 Tabs Buying Tramadol In Spain Purchase Tramadol Online Cod Buy Cheap Tramadol Online
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Nederland » Goedkope attractieparken in Nederland

Goedkope attractieparken in Nederland

PLAN HIER JE (VAKANTIE) REIS 

Nederland heeft een groot aanbod aan attractieparken en uitjes voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. In dit artikel bespreken we enkele goedkope attractieparken en uitjes in Nederland die zowel leuk als betaalbaar zijn. We geven informatie over hoe je er kunt komen met de auto of het openbaar vervoer en wat de kosten ongeveer zijn. Daarnaast geven we tips voor uitjes die je samen met kinderen kunt doen en uitjes die je het beste zonder kinderen kunt doen.

Goedkope attractieparken voor gezinnen met kinderen

Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark, gelegen in Drouwen, Drenthe, is een betaalbaar attractiepark voor gezinnen met kinderen. Het park biedt een all-inclusive concept, wat betekent dat de entreeprijs inclusief onbeperkt eten en drinken is. Er zijn diverse attracties voor jong en oud, zoals een achtbaan, botsauto’s, een piratenschip en een speeltuin. De entreeprijs ligt rond de €16 per persoon. Drouwenerzand Attractiepark is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het park te bereiken met de bus vanaf station Assen of Groningen.

Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn is een gezellig familiepretpark met meer dan 60 attracties voor kinderen tot 12 jaar. Het park heeft een mascotte, Jul de Muis, die regelmatig te zien is in het park. De entreeprijs ligt rond de €25 per persoon, maar er zijn regelmatig kortingsacties te vinden. Julianatoren is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het park te bereiken met de bus vanaf station Apeldoorn.

Plaswijckpark

Plaswijckpark in Rotterdam is een veelzijdig park met een speeltuin, dierenpark en een verkeerstuin. Het park is geschikt voor kinderen tot 12 jaar en de entreeprijs ligt rond de €13 per persoon. Plaswijckpark is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het park te bereiken met de tram vanaf station Rotterdam Centraal.

Goedkope attractieparken voor volwassenen

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark in Overijssel met meer dan 30 attracties en shows voor jong en oud. Het park heeft diverse achtbanen, waterattracties en een spookhuis. De entreeprijs ligt rond de €25 per persoon, maar er zijn regelmatig kortingsacties te vinden. Avonturenpark Hellendoorn is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het park te bereiken met de bus vanaf station Nijverdal.

Walibi Holland

Walibi Holland in Biddinghuizen is een attractiepark met veel spannende attracties en achtbanen voor volwassenen en oudere kinderen. De entreeprijs ligt rond de €35 per persoon, maar er zijn regelmatig kortingsacties te vinden. Walibi Holland is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het park te bereiken met de bus vanaf station Harderwijk.

Goedkope uitjes voor gezinnen met kinderen

Natuurspeeltuin Woeste Weide

De Woeste Weide in Sliedrecht is een gratis toegankelijke natuurspeeltuin voor kinderen tot 12 jaar. Er zijn diverse speeltoestellen, zoals een kabelbaan, een waterpomp en een klimtoren. De Woeste Weide is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is de speeltuin te bereiken met de bus vanaf station Sliedrecht.

Blotevoetenpad

Op diverse locaties in Nederland zijn blotevoetenpaden te vinden, waar je gratis of tegen een kleine vergoeding op je blote voeten door de natuur kunt wandelen. Een voorbeeld is het Blotevoetenpad in Brunssum, Limburg. Het pad is ongeveer 4 kilometer lang en geschikt voor jong en oud. Het Blotevoetenpad is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het pad te bereiken met de bus vanaf station Heerlen.

Goedkope uitjes voor volwassenen

Stadswandeling

Een stadswandeling is een goedkope en leuke manier om een stad te ontdekken. In veel steden zijn gratis stadswandelingen te vinden, bijvoorbeeld via de lokale VVV of online. Een voorbeeld is de gratis stadswandeling in Utrecht, waarbij je langs historische gebouwen, grachten en gezellige winkelstraten komt. Utrecht is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Museumbezoek

Veel musea in Nederland hebben een gratis of goedkoop entreetarief, vooral voor houders van een Museumkaart. Een voorbeeld is het Kröller-Müller Museum in Otterlo, waar je voor €11 per persoon (exclusief entree Nationaal Park De Hoge Veluwe) kunt genieten van kunst en natuur. Het Kröller-Müller Museum is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het museum te bereiken met de bus vanaf station Ede-Wageningen.

Conclusie

Er zijn genoeg goedkope attractieparken en uitjes in Nederland voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een spannende achtbaan, een gezellige speeltuin of een cultureel uitje, er is voor ieder wat wils. Houd kortingsacties in de gaten en maak gebruik van een Museumkaart om nog voordeliger op pad te gaan. Veel plezier!

Goedkoop vliegen

Voeg je commentaar toe

Translate »