Order Tramadol Online Cod Tramadol Mastercard Fedex Online Prescriptions Tramadol Shop Tramadol Online Can You Purchase Tramadol Online Order Tramadol Cheap Overnight
Goedkoop vliegen en reizen
Home » Inspiratie » Ferry’s en overtochten

Ferry’s en overtochten

Algemene informatie over ferry’s en overtochten

Een ferry is een schip dat passagiers, voertuigen en vracht van de ene locatie naar de andere vervoert over water. Ferries worden vaak gebruikt voor het vervoer van mensen en voertuigen tussen eilanden of tussen kuststeden.

Overtochten per ferry zijn populair vanwege de flexibiliteit, de mogelijkheid om verschillende bestemmingen te bereiken en de lage prijzen in vergelijking met andere vervoersmiddelen. Bovendien bieden ferry’s vaak comfortabele zitplaatsen, slaapcabines en eetgelegenheden aan boord.

Er zijn veel verschillende veerdiensten over de hele wereld. Sommige veerdiensten zijn het hele jaar door beschikbaar, terwijl andere seizoensgebonden zijn. De duur van de overtocht varieert afhankelijk van de afstand tussen de twee bestemmingen en de snelheid van de ferry.

Er zijn verschillende soorten ferries, waaronder hogesnelheidsferries, car-ferries en passagiersferries. Hogesnelheidsferries zijn snel en bieden een snelle verbinding tussen bestemmingen, maar zijn meestal duurder dan andere soorten ferries. Car-ferries zijn ontworpen om voertuigen te vervoeren, terwijl passagiersferries voornamelijk gericht zijn op het vervoer van mensen.

Ferrytickets kunnen worden geboekt via de website van de veerbootmaatschappij, via reisbureaus of via online boekingswebsites. Het is raadzaam om tickets vooraf te boeken, vooral tijdens het hoogseizoen, om te voorkomen dat de ferry volgeboekt is.

Veerdiensten zijn een goede optie voor reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare manier om verschillende bestemmingen te bereiken. Bovendien bieden ferry’s vaak een prachtig uitzicht op de oceaan en de kustlijn.

10 Organisaties om goedkoop een ferry of overtocht te boeken

 1. Overtocht.nl – Overtocht.nl is een Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in het boeken van veerdiensten naar verschillende bestemmingen in Europa. Je kunt bij Overtocht.nl terecht voor zowel ferry-overtochten voor voertuigen als voor passagiers. Ze werken samen met verschillende ferry-maatschappijen en bieden daardoor een uitgebreid aanbod aan overtochten en routes.
 2. AFerry – AFerry is een online boekingswebsite die veerdiensten aanbiedt van meer dan 180 veerbootmaatschappijen wereldwijd. Ze bieden ook een prijsgarantie en hebben vaak kortingen beschikbaar.
 3. Ferrycheap.com – Ferrycheap.com is een Britse veerboot boekingswebsite met een uitgebreide keuze aan veerdiensten naar bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Ze bieden ook speciale aanbiedingen en kortingscodes.
 4. Ferrysavers – Ferrysavers biedt veerdiensten in heel Europa en andere delen van de wereld. Ze bieden vaak kortingen en speciale tarieven voor veerdiensten en hebben een gebruiksvriendelijke website.
 5. Brittany Ferries – Brittany Ferries is een Franse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Ierland. Ze hebben vaak kortingen en speciale aanbiedingen beschikbaar.
 6. Stena Line – Stena Line biedt veerdiensten tussen het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Ze hebben vaak speciale tarieven en aanbiedingen beschikbaar voor veerdiensten.
 7. P&O Ferries – P&O Ferries is een Britse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland en Ierland. Ze bieden vaak kortingen en speciale aanbiedingen voor veerdiensten.
 8. Irish Ferries – Irish Ferries is een Ierse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Ze hebben vaak speciale aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor veerdiensten.
 9. Corsica Ferries – Corsica Ferries biedt veerdiensten tussen Frankrijk, Italië en Corsica. Ze hebben vaak kortingen en speciale aanbiedingen beschikbaar voor veerdiensten.
 10. Direct Ferries – Direct Ferries biedt een uitgebreid aanbod van veerdiensten over de hele wereld. Ze bieden vaak kortingen en speciale aanbiedingen voor veerdiensten, evenals de mogelijkheid om ferry tickets te vergelijken en te boek

10 Tips om goedkoop een ferry of overtocht te boeken

 1. Boek op tijd: Vaak geldt hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de overtocht is.
 2. Kijk naar kortingsacties: Ferry-maatschappijen bieden regelmatig kortingsacties aan. Houd hun websites of nieuwsbrieven in de gaten.
 3. Flexibiliteit: Wees flexibel in de vertrek- en aankomsttijden en dagen van de week waarop je wilt reizen. Soms zijn midweekse overtochten goedkoper dan weekendovertochten.
 4. Vergelijk prijzen: Vergelijk prijzen van verschillende ferry-maatschappijen en reisbureaus om de beste deal te vinden.
 5. Boek een retourticket: Vaak zijn retourtickets goedkoper dan twee enkele tickets.
 6. Kies voor een langere overtocht: Een langere overtocht kan goedkoper zijn dan twee kortere overtochten.
 7. Kies voor een minder populaire route: Populaire routes zijn vaak duurder dan minder populaire routes. Kijk of je een minder populaire route kunt vinden die bij je reisplannen past.
 8. Boek buiten het hoogseizoen: In het hoogseizoen zijn overtochten vaak duurder dan in het laagseizoen.
 9. Maak gebruik van lidmaatschap kortingen: Sommige ferry-maatschappijen bieden korting aan leden van bepaalde organisaties of clubs.
 10. Boek online: Vaak zijn online deals goedkoper dan telefonisch of via een reisbureau boeken.

Goedkoop vliegen

Voeg je commentaar toe

Translate »