[block type=”whitebox” ]

Goedkoop vliegen naar Miami

Een vliegreis naar Miami duurt ongeveer 12,5 uur. Het vinden van het goedkoopste vliegticket naar Miami is heel eenvoudig. Vergelijk alle vliegtickets die worden aangeboden en ontdek welke maatschappij het goedkoopst is. Eenmaal een goedkoop ticket gevonden? Boek deze dan eenvoudig via onze website.

Miami bezienswaardigheden

Miami is stukken kleiner in vergelijking tot steden zoals New York of San Fransisco bijvoorbeeld. Toch is een bezoek aan Miami zeker de moeite waard. Je vindt er prachtige stranden, mesua, herdenkingsmonumenten en dierentuinen.

South Beach

Als je een liefhebber bent van de zon is South Beach een aanrader. Dit is een plek waar je je dagenlang kunt vermaken. Naast de mooie zee en het strand kun je een hapje eten in één van de vele restaurants die je in het gebied kunt vinden. Wil je alleen wat drinken, kies dan uit één van de barretjes.

Holocaust Memorial

Misschien denk je tijdens je vakantie niet zo snel aan nare, vervelende gebeurtenissen. Toch raden wij je aan om de bekende Holocaust Memorial in Miami te bekijken. Dit prachtige monument is er gekomen vanwege de Tweede Wereldoorlog. Een bezoek aan dit monument hoeft niet lang te duren, je kunt vervolgens door naar een andere bezienswaardigheid.

Zoo Miami

Als je een dierenliefhebber bent is de Zoo Miami een aanrader. Het park bevat een tropische dierentuin, welke verder nergens in de Verenigde Staten te vinden is. Daarnaast maak je natuurlijk kennis met tientallen verschillende dieren. Ook voor kinderen is Zoo Miami een geweldige belevenis!

[/block]