[block type=”whitebox” ]

Goedkoop vliegen naar Los Angeles

Vanaf Amsterdam vlieg je in ongeveer 11 uur naar Los Angeles. Je kunt kiezen uit verschillende vliegtuigmaatschappijen. Gelukkig helpen wij je een handje! Dankzij onze vergelijker kun je binnen enkele minuten ontdekken welke maatschappij het goedkoopste vliegticket naar Los Angeles aanbiedt. Je hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat je vliegticket te duur is.

Bezienswaardigheden Los Angeles

In Los Angeles ben je binnen 3 dagen niet uitgekeken. Het is een enorme stad met tal van interessante plekken. Er wonen bijna 4 miljoen mensen, verspreid over een oppervlakte van 1302 km². Enkele interessante bezienswaardigheden willen we toch even benoemen, die mag je absoluut niet overslaan!

Universal Studios Hollywood

Los Angeles en Hollywood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alles op het gebied van film vindt plaats in de studio’s van Hollywood. De Universal Studios Hollywood is een filmstudio en pretpark in één. Er zijn verschillende interessante attracties, waaronder achtbanen en waterattracties.

Hollywood Sign

Als je in Hollywood bent, vergeet dan vooral niet het “Hollywood Sign” te bekijken. De bekende witte letters zijn maar liefst 15 meter hoog en zijn al van ver te zien. Ze staan er inmiddels bijna 100 jaar, in 1923 werden de letters aangebracht namelijk.

Musea

In Los Angeles kun je ook verschillende musea vinden. Vooral een bezoek aan het Los Angeles County Museum of Art en het Huntington Library, Art Collections & Botanical Gardens zijn aanraders.

[/block]