[block type=”whitebox” ]

Goedkoop vliegen naar Londen

Londen is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt er naar toe met de auto, trein, maar ook met het vliegtuig. Als je wilt profiteren van een zeer korte reisduur dan raden wij je het vliegtuig aan. Vanuit Nederland vlieg je er in ongeveer een uurtje naar toe namelijk. Je kunt kiezen uit verschillende luchthavens De Low-budget maatschappijen vliegen meestal op Stansted Airport. Dit vliegveld is het verst verwijderd van het centrum. Als je snel in het centrum wilt zijn kun je het beste op Londen City Airport vliegen. Verder kun je ook nog op Londen Heatrow, Londen Gatwick en Londen Luton vliegen. Kortom, genoeg vliegvelden om uit te kiezen!

Bezienswaardigheden Londen

Londen is de grootste stad van Europa. Er wonen zo’n 8,5 miljoen mensen, verspreid over een oppervlakte van 1.572 km². Als je Londen bezoekt raden wij je aan om minimaal 3 dagen in te plannen. Vanwege de grootsheid en de vele bezienswaardigheden heb je veel tijd nodig.

London Eye

Het centrum van de stad beschikt over een heus reuzenrad. Het voordeel van het reuzenrad is dat er sprake is van cabines. De Londen Eye is dan ook een ideale attractie als het slecht weer is. Het reuzenrad breng je omhoog en biedt een prachtig uitzicht over de stad Londen

Buckingham Palace

Buckingham Palace mag je niet overslaan tijdens je bezoek. De koningin verblijft hier regelmatig, het is haar officiële verblijf. Buckingham Palace werd geopend in 1703 en heeft een oppervlakte van maar liefst 77.000 m².
[/block]