[block type=”whitebox” ]

Goedkoop vliegen naar Praag

Met het vliegtuig vlieg je in 1,5 uur in Praag, een korte vlucht dus! Dankzij onze vergelijker vind je altijd het goedkoopste vliegticket. Zoek, vergelijk en boek, dat zijn de drie eenvoudige stappen die je doorloopt als je een vlucht naar Praag wilt boeken.

Bezienswaardigheden Praag

Praag heeft momenteel zo’n 1,25 miljoen inwoners. Met een oppervlakte van 496 km² is Praag een grote stad te noemen. Het is zeker een stad die de moeite waard is om te bezoeken. Je kunt verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Daarnaast heb je in het centrum voldoende mogelijkheden als je van winkelen houdt. Je vindt er tal van winkels, van grote namen tot kleine boetiekjes. Kortom, voor ieder wat wils!

Karelsbrug

Als je in Praag bent zijn er een aantal zaken die je zeker gezien moet hebben. De Karelsbrug is er één van. Met een lengte van meer dan een halve kilometer en een hoogte van 13 meter is deze brug best bijzonder te noemen. Het is daarnaast een hele oude brug, al sinds 1402 is deze in gebruik.

Sint-Vituskathedraal

Net als in andere grote steden zoals Londen en Parijs kun je ook in Praag kathedralen vinden. De Sint-Vituskathedraal is een bezoek waard. Je vindt deze kathedraal aan de III. nádvoří 48/2 in Praag. Een andere interessante kerk is de Týnkerk. Deze vind je aan de Staroměstské nám.

Nationaal Theater

Ben je liefhebber van dans, theater of andere voorstellingen? Breng dan een bezoek aan het Nationaal Theater. Het theater werd geopend in november 1862 en is momenteel nog steeds in gebruik. Er zijn verschillende afdelingen in te vinden, waaronder dans en opera.

[/block]