[block type=”whitebox” ]

Goedkoop vliegen naar Madrid

Eem goedkoop vliegticket naar Madrid heb je via Goedkoopvliegen.nl snel gevonden! Geef aan wanneer je wilt vertrekken, op welke datum je wil terugvliegen en met hoeveel personen je vliegt. Daarna gaat ons systeem op zoek naar het goedkoopste vliegticket naar Madrid. Een rechtstreekse vliegreis naar Madrid duurt slechts 2,5 uur, voordat je het weet ben je in deze prachtige stad aanbeland.

Bezienswaardigheden Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje. In deze hoofdstad wonen meer dan 3 miljoen mensen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Madrid veel te bieden heeft. Er zijn verschillende interessante bezienswaardigheden die je tijdens je citytrip kunt bezichtigen.

Museo Nacional del Prado

Het Museo Nacional del Prado behoort is terug te vinden in het lijstje met grootste musea ter wereld. Er zijn meer dan 2.000 voorwerpen, 5.000 tekeningen, 2.000 munten en 1.000 medailles in het museum te vinden. Daarnaast kun je ook nog eens 700 beelden bekijken. Maak kennis met de werken van onder andere El Greco, Francisco Goya en Francisco de Zurbarán.

Plaza Mayor

De stad Madrid beschikt over meerdere pleinen, het Plaza Mayor is er één van. Dit centraal gelegen plein heeft een rechthoekige vorm en is zo’n 130 meter lang en 95 meter breed. Regelmatig worden er culturele activiteiten op het plein gehouden. Kijk in de activiteiten agenda om na te gaan of er tijdens je bezoek aan Madrid een evenement op dit plein plaatsvindt.

Parque del Buen Retiro

Als je even wilt ontsnappen uit de drukte kun je naar Parque del Buen Retiro. Dit stadspark heeft een oppervlakte van maar liefst 1,4 km. Je vindt het aan de oostkant van Madrid, vlakbij het centrum. Je hoeft je er nooit te vervelen, want in het park vindt je tal van portretschilders en straatmuzikanten.

[/block]