[block type=”whitebox” ]

Goedkoop vliegen naar Barcelona

Een vliegreis naar Barcelona duurt iets meer dan 2 uurtjes vanaf Amsterdam. Je bent er dan ook zo! Maar hoe kun je een goedkoop vliegticket naar Barcelona vinden? Gelukkig is dat heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar even aan te geven hoeveel vliegtickets je nodig hebt en op welke data je wilt vliegen. Ons systeem gaat vervolgens op zoek naar het goedkoopste vliegticket naar Barcelona. Doorloop het boekingsproces en je goedkope vliegticket is geboekt!

Bezienswaardigheden Barcelona

In de gehele metropool van Barcelona wonen meer dan 5 miljoen mensen. Een immense stad, boordevol interessante plekken en bezienswaardigheden. Er zijn natuurlijk tientallen bezienswaardigheden, maar de belangrijkste moet je zeker bezocht hebben.

La Sagrada Família

La Sagrada Família is een immense kerk van maar liefst 170 meter hoog. De bouw van de kerk startte in 1882 en is momenteel nog steeds in volle gang. Officieel wordt de kerk opgeleverd in het jaar 2026, maar of deze datum gehaald gaat worden is maar zeer de vraag. Hoe dan ook is een bezoek aan de La Sagrada Família zeker de moeite waard.

Las Ramblas

Een stad als Barcelona bestaat uit duizenden verschillende straten en steegjes. Toch is er maar één straat die iedereen kent, de Las Ramblas. Deze straat is 1,2 kilometer lang en kent verschillende onderdelen. Er zijn tal van winkeltjes, levende standbeelden en terrasjes te vinden. Als toerist kun je je hier prima vermaken.

Park Guëll

Als je even genoeg hebt van de drukte van de stad, dan kun je Park Guëll bezoeken. Dit stadspark werd geopend in 1914 en bied een prachtig uitzicht over de stad Barcelona. Vergeet vooral niet je fotocamera mee te nemen als je Park Guëll bezoekt.

[/block]