Goedkoopvliegen.nlGoedkoopvliegen.nl
Forgot password?

Goedkoop vliegen naar Parijs

Wil je goedkoop vliegen naar Parijs? Via Goedkoopvliegen.nl boek je snel een eenvoudig een vliegticket naar deze stad van de liefde! Je bepaalt zelf wat voor ticket je wilt boeken. Kies uit economy, first class en business class.

Stad van de liefde

Net getrouwde stellen, ze gaan bijna allemaal op huwelijksreis naar Parijs. Het is een prachtige stad met een rijke historie. Musea, pleinen, bouwwerken, je kunt ze er allemaal vinden. Daarnaast zijn er tal van restaurants, bars en cafétjes waar je een drankje kunt drinken. Maak kennis met een aantal interessante bezienswaardigheden die je zeker bezocht moet hebben.

Eiffeltoren

De Eiffeltoren, wie kent het gebouw niet? Met een hoogte van maar liefst 300 meter is dit bouwwerk al van veraf te zien. De Eiffeltoren werd in 1889 geopend en is inmiddels door meer dan 200 miljoen mensen bezocht. Als je in Parijs bent is een bezoek zeker de moeite waard. Vanuit de Eiffeltoren heb je een prachtig uitzicht over de stad Parijs.

Louvre

We vinden het Louvre terug in de top 5 grootste musea ter wereld. Je vindt het museum in het 1e arrondissement van Parijs. Met een oppervlak van 60.000 m² raak je niet snel uitgekeken. Er worden maar liefst 35.000 werken tentoongesteld. Als je een liefhebber van kunst bent kun je een bezoek aan het Louvre niet afslaan.

Notre-Dame

De Notre-Dame is niet zomaar een kathedraal. Er zijn namelijk drie relikwieën van Christus te vinden. De geschiedenis van het gebouw gaat terug tot het jaar 1163, toen werd de eerste steen gelegd. Door de eeuwen heen is de kathedraal meerdere keren gerestaureerd. Zowel het interieur als het exterieur zijn bijzonder te noemen. Een bezoek aan de Notre-Dame brengen is dan ook zeker de moeite waard.